Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bedrijfsruimte - bedrijfsruimte te huur amsterdam
Bedrijfsruimte Te Huur Amsterdam
Bedrijfsruimte kantoorruimte winkelruimte amsterdam te huur en te koop bog vastgoed. kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte in amsterdam huren of kopen? bedrijfspand.com is groot in bedrijfspanden te huur en te koop in amsterdam. verhuur of verkoop ook uw bedrijfsruimte!
http://www.bedrijfspand.com/plaats/amsterdam
Gerelateerd
 • Bedrijfsruimte te huur
  AGF.nl is hťt branchemedium voor de AGF-sector
 • Huurprijzen bedrijfsruimte wereldwijd gedaald
  AMSTERDAM - De huurprijzen op bedrijfsterreinen zijn het afgelopen jaar wereldwijd met ongeveer 1,2 procent gedaald. In AziŽ gingen de prijzen met 5 procent omhoog, maar dat continent vormde de uitzondering; in de meeste delen van de wereld werden de panden goedkoper.
 • Kosten en aftrekposten hoe pak je dat aan?
  † Maak een duidelijk onderscheid! Kosten zul je moeten maken als zzp?er, freelancer of startende ondernemer, om jouw onderneming van de grond te krijgen en natuurlijk draaiende te houden! Om daar een helder beeld van te hebben en houden, moet je onderscheid maken tussen de verschillende soorten kosten, voor de eigen administratie en voor de ?
 • Geen patiowoningen in oude textielfabriek Aalten
  AALTEN - In het laatste deel van de voormalige textielfabriek aan de Hofstraat worden geen patiowoningen gebouwd.
 • Vliegende start voor Next Generation Shipyards
  LAUWERSOOG - Albert Keizer realiseert met zijn nieuwe werf Next Generation Shipyards een vliegende start. De eerste opdracht voor de bouw van een zeegaand snelvarend motorschip is binnen, diverse †bedrijven hebben het onderhoud van hun crewtenders, surveyvaartuigen en andere werkschepen uitbesteed aan de werf en ook de verkoopbemiddeling neemt inmiddels serieuze vormen aan. Het aantal opdrachten neemt zelfs zo snel toe dat Keizer naast uitbreiding in bedrijfsruimte ook op zoek is naar drie nieuwe scheepsbouwers om zijn team van vijf medewerkers te versterken. "De belangstelling voor onze werf is echt fantastisch. Wij hebben nu twee hallen met een totaal vloeroppervlak van 700 m2. Die zijn inmiddels volop in gebruik."†† Verder zijn op de haven nog verdere uitbreidingsmogelijkheden voorhanden. "Dat wij van die mogelijkheden gebruik zouden maken, was eerst een droom voor de verre toekomst. Maar het wordt nu steeds reŽler. Wij houden er rekening mee dat wij eind van het jaar onze facil...
 • Gedupeerden van wietplantage krijgen weer stroom
  ARNHEM - Er komt binnen afzienbare tijd een einde aan de kou binnenshuis van kamerbewoners van een pand aan het Boulevardkwartier in Arnhem waar de politie onlangs een wietplantage oprolde. Dat zegt een woordvoerder van erergiebedrijf Liander.
 • Nieuwbouw op Mercuriusplein gestart
  WOS.nl: Nieuwbouw op Mercuriusplein gestart
 • Bewoners woonwijk Hallum uitgekocht
  Met alle bewoners van de zeventien huizen aan de Doniaweg in Hallum is overeenstemming bereikt over de verkoop van hun woningen.
 • Logistiek vastgoed: schaarste, op risico bouwen en e-dc's
  De logistiek vastgoedmarkt kende een goed jaar met de ingebruikname van goed 900.000 vierkante meter aan magazijnruimte. Nederland blijft een aantrekkelijke vestigingslocatie voor e-dc's van multinationals. Desondanks is er schaarste aan hoogwaardig logistiek vastgoed, wat er voor zorgt dat in 2014 vooral in de logistieke hotspots volop is gestart met de bouw van moderne en duurzame dc?s.